Cautare

969 de rezultate pentru "accident in batoti" (2.67 secunde)
Un sofer si o femeie au ajuns la spital Doua autorisme au fost implicate intr-un accident in aceasta dimineata pe Calea Victoriei. In urma incidentului unul dintre soferi a ajuns la spital dar si un pieton. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 10:00.
La data de 19.10.2011, in jurul orei 22.50, M. ... Cand a ajuns in dreptul trecerii pentru pietoni marcata corespunzator, din dreptul intrarii in incinta unui supermarket, a surprins si accidentat pe R.
Marian Ionescu de la Directia 5 a fost lovit de o masina Marian Ionescu se indrepta cu motocicleta spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux.
Accident teribil in Ungaria: 14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca. Tragedie in Ungaria. 14 romani au murit, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit violent cu un TIR pe o autostrada.
O femeie si-a pierdut viata si alte patru persoane au fost ranite duminica, dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate in doua accidente de circulatie, unul produs in apropierea localitatii Calarasi si altul in Craiova.
La data de 18.11.2011, in jurul orei 23.20, C. ... Liviu Rebreanu, in timp ce efectua virajul catre stanga, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Toyota Yaris, condus din sens opus de P. ... In urma coliziunii taximetrul s-a rasturnat pe plafon.
La data de 20 noiembrie 2011, in jurul orei 20:15, S. ... Vatra Luminoasa, nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului electric, situatie in care a surprins si accidentat pe P.
La data de 20.11.2011, in jurul orei 04.00, C. ... Barca, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, situatie in care a pierdut controlul asupra directiei de mers, moment in care a intrat in coliziune cu patru autoturisme parcate.
La data de 27.11.2011, in jurul orei 23.30, M. ... Aurel Vlaicu nu a respectat culoarea rosie a semaforului electric, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de I.
La data de 17.12.2011, in jurul orei 21.40, P.
Trafic ingreunat in zona Pasajului Basarab din cauza unui accident auto Doua masini s-au ciocnit, luni dupa-amiaza, in apropierea Pasajului Basarab din Capitala.
La data de 01 ianuarie 2012, in jurul orei 19:35, C. ... Marinela de 41 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea străzii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a lui O.
Mai mult, "Il Luce" sustine ca parca a fost lovit intentionat, atat de tare a intrat tramvaiul in masina condusa de antrenorul roman. Mircea Lucescu a vorbit pentru prima data de la accidentul care l-a bagat in spital si l-a adus pe masa de operatie.
Cantaretul Lino Golden a fost implicat intr-un accident grav, dupa ce ar fi intrat cu masina intr-un tramvai. Artistul a fost transportat la spital.
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro. ... Radulescu a ramas incarcerat in autoturism.
Fiul unui cunoscut om de afaceri din orasul gorjean Targu Jiu, care a provocat in noaptea de 22 spre 23 aprilie un accident de circulatie soldat cu doi pietoni raniti, a fost retinut pentru 24 de ore in dimineata zilei de 24 aprilie, informeaza Realitatea TV.
Un un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs in urma cu putin timp pe bulevardul Dacia din Craiova, in zona statiei de betoane.
Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina a intervenit ieri seara, pe DN 65-E 574, pe raza localitatii Ganeasa, unde, in urma unui accident rutier intre un TIR si o autotutilitara, incarcata cu varza, o persoana a necesitat ingrijiri medicale de urgenta.Ajunsi la locul solicitarii, impreuna cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanta, salvatorii au gasit victima, Gheorghe B., de 39 de ani, din municipiul Pitesti, sofer al autoutilitarei, pe strada, intins pe spate, constient, confuz, prezentand plaga la nivelul capului, plaga la genunchiul stang, excoriatii la nivelul umarului stang si bratului drept si excoriatii toraco-abdominale.
Doi conducatori de moped din Gorj au ajuns la spital, dupa ce au fost implicati in accidente rutiere produse azi noapte.
Un craiovean a decedat astazi, in jurul pranzului, dupa ce a fost victima unui accident rutier.
google-analytics.com